• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Kvalitetsprodukter
Startsida Kompletta konferensrum
Konferenslosningar

Kompletta konferensrum efter era behov

Med våra omfattande och moderna lösningar för konferensrum blir er konferens något alldeles extra. Vi erbjuder ett brett sortiment av displayprodukter från marknadens bästa varumärken. Det gör att våra lösningar alltid innehåller de bästa produkterna för era behov.

I konferensrum med ett fåtal deltagare räcker det ofta med en mindre projektor med duk eller bildskärm. En välfylld hörsal ställer högre krav på tekniken. Därför är det viktigt att er konferenslösning anpassas till den miljö den ska användas i.

Välj bland bildskärmar, projektorer, dukar och whiteboards. Ni hittar även praktiska tillbehör såsom lampor, dukar, laserpekare, stativ och kablage.

 

Detta hjälper vi till med 

 

projekteringProjektering

Vi vet att ett väl genomfört förarbete är en förutsättning för smarta och välanpassade konferenslösningar till klassrum, konferensrum och hörsalar. Genom att låta oss hjälpa er sparar ni både tid och pengar.

 

 

produkterProdukter

Tillsammans med våra leverantörer har vi tagit fram ett sortiment av konferensutrustning som täcker alla områden. Vi ger er förslag på lösningar som är både toppmoderna och enkla att använda.

 

 

installationInstallation

Våra duktiga installatörer ger er både installation och driftsättning av alla projektets komponenter. Vi ansvarar för projektledning, utbildning och service under hela avtalstiden.

 

 

 

kvalitetKvalitetssäkring

Ni godkänner alltid våra installationer genom att skriva under vårt kvalitetsdokument.

 

 

 

serviceService

Med konferensutrustning från oss får ni pålitlig, lättillgänglig och kundanpassad service, för att ni ska känna er trygga under hela avtalstiden.

 

 

 


Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom två arbetsdagar.

* Obligatoriskt fält