• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Kvalitetsprodukter
Startsida Kaffe pa jobbet
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner och allt som hör till

Börja varje dag och njut av varje paus med aromrikt kaffe från en kaffemaskin av hög kvalitet. I vårt utbud hittar ni både traditionella bryggare och maskiner med kvarn. Oavsett om ni vill hyra eller köpa kaffeutrustning finns allt ni kan behöva hos oss.

Vi erbjuder en komplett lösning på 3-5 år till ett fast pris, inklusive service och finansiering. Med våra kaffeautomater ingår ett fullserviceavtal som innefattar reservdelar, resor och arbete. Ni slipper alltså oförutsedda utgifter under avtalstiden. Kaffe och förbrukningsvaror till maskinen beställer ni med fördel tillsammans med övrigt kontorsmaterial.

Vårt breda sortiment av kaffe låter er välja bland olika märken, rostningar och smak. Ni hittar också ett stort utbud av välsmakande tillbehör. Välj rättvisemärkt och ekologiskt kaffe så bidrar ni till rättvisa priser för småbrukare i utvecklingsländer, miljömässig odling samt skydd av den biologiska mångfalden och det lokala ekosystemet.

 

Försäkring

När olyckan är framme upptäcker många att företagsförsäkringen täcker liten del av skadan eller inte alls. Om den gör det, är självrisken ofta onödigt hög och handläggningstiden kan ta veckor eller månader,vilket är olyckligt när man behöver en fungerande maskin snabbt!


Vi tecknar alltid en försäkring optimerad för din maskin

  • Låg självrisk - för närvarande 1 000 kr.
  • Ingen åldersavskrivning - motsvarande maskin eller bättre - än den som skadats eller förlorats.
  • Ett maskinskadeskydd – i praktiken en förlängd garanti som träder in efter ordinarie tillverkargaranti gått ut.
  • Med Release Finans försäkring är handläggningstiden alltid garanterat kortare än leveranstiden av en ersättningsmaskin.

Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom två arbetsdagar.

 

* Obligatoriskt fält

 

Finansiering

Vara kaffemaskiner

Vart kaffe

Fruktkorgar

Kaffeguide