• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Kvalitetsprodukter
Startsida Lediga tjanster
Lediga tjanster hos Office Depot

Vill du arbeta hos oss på Office Depot?

Vi har placerat oss på Karriärföretagens lista över topp 100 mest spännande arbetsgivare i Sverige. Här nedan kan du läsa mer om de jobb vi har utannonserade just nu. Välkommen med din ansökan!

 

Lediga tjänster

 

Butikschef till Office Depot i Uppsala

I rollen som butikschef hos oss kommer du att ansvara för en butik när det gäller allt från budget, inköp, planering och utformning av kampanjer och produktexponering samt personalansvar. Du kommer att få utforma och genomföra kundevenemang i butiken och att coacha dina medarbetare till bästa kundbemötande och ökande omsättning.

 

Butikssäljare till Office Depot i Västerås

Brinner du för att möta kunder och kunna exponera varor på ett bra sätt? Tycker du om att ha mycket att göra och samtidigt se att det ger resultat i form av nöjda kunder? Då är du kanske vår nästa butikssäljare i Västerås.

 

Digital Marketing Specialist sökes till Office Depot

Som Digital Marketing Specialist har du en nyckelroll i att påverka våra kunders upplevelse genom hela köpresan. Genom analyser och kundinsikter identifierar du tillväxtmöjligheter för att främst genom kanalerna e-post och sociala medier skapa riktad relevant kommunikation som engagerar och genererar försäljning i alla försäljningskanaler. Ditt ansvar för vår epostkommunikation sträcker sig hela vägen från insamling av adresser till hantering av data och processer.

 

Business Controller sökes till Office Depot

Vi söker en analytisk och affärsintresserad Business Controller som trivs i en miljö med högt till tak och mycket eget ansvar. Som del av Business Control-enheten får du en central roll med syfte att driva och följa upp på försäljning, resultat, samt stötta ledning med beslutsunderlag. Du blir del av ett controlling-team om tre medarbetare och rapporterar direkt till Head of Business Control. Rollen är placerad på bolagets huvudkontor i Solna.

Topp100 

 

     Är du intresserad av
     att jobba hos oss?

        Kontakta vår HR-avdelning: 
        se-jobb@officedepot.eu